Menu

Оnderhoud en reparaties van Rolex-horloges bij Bouverne

Gemaakt om lang mee te gaan

Rolex-horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan. Bij iedere stap van de ontwikkeling en de productie – van het ontwerp tot het moment dat een Rolex-horloge het atelier verlaat – is kwaliteit het allerbelangrijkste criterium. Daarom kan een Rolex-horloge eindeloos blijven functioneren. Het uurwerk kan van generatie op generatie worden overgedragen en zo meerdere levens hebben.

Vertrouw op onze experts

Omdat er jaren overeen kunnen gaan voor uw Rolex weer een onderhoudsbeurt krijgt, verdient uw horloge al onze aandacht. Als officiële Rolex-retailer is Bouverne bevoegd om uw Rolex-horloge in ontvangst te nemen voor een onderhoudsbeurt. Met de benodigde kennis, ervaring en technische expertise staan wij voor u klaar om u te adviseren over alle technische aspecten van een Rolex-horloge.

Het onderhoud van uw Rolex door Bouverne

Met Bouverne heeft u toegang tot het wereldwijde netwerk van horlogemakers die zijn gespecialiseerd in Rolex-horloges. Wij volgen de Rolex-onderhoudsprocedure waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat ieder uurwerk dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan zijn originele functionele en esthetische normen.

Uw erkende servicecentrum

De horlogemakers in onze ultramoderne ateliers zijn opgeleid volgens strenge criteria en worden regelmatig gecontroleerd door Rolex. Van het aanpassen van de lengte van een band tot een volledige revisie, elk type onderhoud aan een Rolex-horloge kan worden toevertrouwd aan Bouverne.

De rolex-onderhoudsprocedure

De Rolex onderhoudsprocedure zorgt ervoor dat elk uurwerk dat een Rolex-atelier verlaat voldoet aan de originele functionele en esthetische normen. Elk uurwerk wordt minutieus gecontroleerd en de kast en de horlogeband worden gereinigd en gepolijst om de glans te herstellen. De precisie van het uurwerk en de waterdichtheid worden zorgvuldig gecontroleerd om de kwaliteit en de betrouwbaarheid te garanderen die u van een Rolex-horloge mag verwachten.

Ontdek meer


TWEE JAAR ONDERHOUDSGARANTIE

Na een uitgebreide onderhoudsbeurt is uw Rolex gedekt door een tweejarige onderhoudsgarantie. Deze garantie geldt niet voor beschadiging ten gevolge van ongelukken of bij verkeerd gebruik van het horloge. Bij tussenkomst van een niet door Rolex bevoegde derde of bij toevoeging van onderdelen of accessoires die niet door Rolex zijn vervaardigd, vervalt de garantie.


Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid