Menu

Het begon allemaal met de visie van de heer Alain Bouverne. Na zijn studies in Zwitserland richtte deze gedreven horlogemaker Juwelier Bouverne op, samen met zijn geliefde vrouw Christine. Sinds 1976 evolueert hun zaak in de historische Kortedagsteeg te Gent, maar de passie voor precisie en vakmanschap bleef de kern van hun verhaal. 

De fundamentele pijlers van Juwelier Bouverne zijn persoonlijke begeleiding, ongeƫvenaarde kwaliteit en streven naar perfectie. Zo onderscheiden wij ons in de wereld van juwelen en horloges.

EXCLUSIEVE HORLOGES

Onze selectie horloges is zorgvuldig samengesteld uit exclusieve merken die het hoogste niveau van prestige en verfijning belichamen. Bij ons kan u terecht voor de iconische precisie van Rolex, het artisanale meesterschap van Breguet, de tijdloze stijl van CHANEL, de verfijning van Tudor, de klassieke elegantie van Longines en de avontuurlijke geest van Panerai

Ontdek onze horloges

Gevestigde waarde voor sieraden

Naast ons eigen juwelenmerk Bouverne Exclusive, vindt u bij ons ook een zorgvuldig samengestelde selectie van sieraden van gerenommeerde ontwerpers, zoals Pomellato, Ole Lynggaard, Isabelle Fa en Mattioli. Elk stuk in onze collectie is met zorg gekozen om te voldoen aan de hoogste normen van esthetiek en vakmanschap.

Ontdek onze juwelen

FAMILIE, TRADITIE, VAKMANSCHAP

Tien jaar geleden trad zoon Antony Bouverne toe tot de zaak, na zijn studie in Management en Diamond Grading aan HRD Antwerpen. Met zijn frisse perspectief en passie voor diamanten, voegt Antony een nieuwe dimensie toe aan de geschiedenis van Juwelier Bouverne. Zijn expertise en toewijding aan excellentie sluiten naadloos aan bij de traditie van vakmanschap en kwaliteit die Bouverne kenmerkt.

Samen met zijn ouders zet Antony zich in om u de allerbeste ervaring te bieden. Daarbij kunt u vertrouwen op een onberispelijke service en ons ongeƫvenaarde assortiment van exclusieve juwelen en horloges.

Welkom bij Juwelier Bouverne, waar tijdloze elegantie hand in hand gaat met familie, traditie en vakmanschap.

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid