Menu
Sabbia Bracelet
€ 17.000
Sabbia Bracelet

Sabbia Bracelet

REF. PBC3053O7BWRDBX00XL
Sabbia collectie bekijken
Draagbaarheid: 17,5 cm. De Sabbia-juwelen van Pomellato tonen het beste Milanese vakmanschap met hun onconventionele diamantzetting. De stijlvolle roségouden mesh-armband, verfraaid met tien schijven van verschillende groottes, elk fonkelend met witte, bruine of zwarte diamanten, toont Pomellato's superieure vaardigheden in het zetten van diamanten en zijn rijke erfgoed van het maken van kettingen. Armband in 18k roségoud met 75 witte diamanten (≈0,7 ct) op 18k wit gerhodineerd roségoud, 34 bruine diamanten (≈0,4 ct) op 18k zwart gerhodineerd roségoud en 50 zwarte diamanten behandeld (≈0,4 ct) op 18k zwart gerhodineerd roségoud.
Pomellato Specificaties
Categorie
Armbanden
Materiaal
Roségoud 18 kt.
Gemstones
Bruine diamant
Diamant
Behandelde zwarte diamant
Diamonds
1.5 ct.
Sabbia

Sabbia Collectie

Pomellato's verfijnde gekleurde steencombinaties drukken een avant-garde, originele benadering uit en bevatten bijzondere edelstenen en visionaire ontwerpen. Onberispelijk vervaardigd, hebben Pomellato stukken ertoe geleid dat het merk een moderne maar onconventionele schoonheid belichaamt, onmiddellijk herkenbaar volgens de kenmerkende stijl van het Maison.

Ontdek de volledige collectie

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid