Menu
Sabbia Ring
€ 2.700

Sabbia Ring

REF. PAC3050O7WHRDB0BR
Sabbia collectie bekijken
Sabbia is een van Pomellato's kenmerkende ontwerpen die diamanten in een gloednieuw licht durfde te presenteren. Sabbia viert de onregelmatige schoonheid van de natuur terwijl het verschillende manieren blijft bieden om diamanten te dragen met een nieuwe chique benadering. De allure van de onregelmatige Sabbia diamanten pavé ontmoet de glamour van diamanten solitaires. Een open ring in roségoud is voorzien van de traditionele onregelmatige Sabbia-pavé in witte diamanten die contrasteert met een enkele bruine diamanten solitaire in een gladde bezelzetting. Ring in 18k roségoud met 1 bruine diamant (≈0,2 ct) en 16 witte diamanten (≈0,1 ct) op 18k wit gerhodineerd roségoud.
Pomellato Specificaties
Categorie
Ringen
Materiaal
Roségoud 18 kt.
Gemstones
Bruine diamant
Diamant
Diamonds
0.3 ct.
Sabbia

Sabbia Collectie

Pomellato's verfijnde gekleurde steencombinaties drukken een avant-garde, originele benadering uit en bevatten bijzondere edelstenen en visionaire ontwerpen. Onberispelijk vervaardigd, hebben Pomellato stukken ertoe geleid dat het merk een moderne maar onconventionele schoonheid belichaamt, onmiddellijk herkenbaar volgens de kenmerkende stijl van het Maison.

Ontdek de volledige collectie

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid