Panerai

Panerai

Laboratorio di Idee

Bouverne & Panerai

Juwelier Bouverne is uw officiële verdeler van Panerai in Gent en Oost-Vlaanderen. Kom gerust langs in onze juwelierszaak. Bij Bouverne staan wij tot uw dienst om u te helpen bij het maken van de juiste keuze van het Panerai horloge die het beste bij u past. 

Giovanni Panerai, een Italiaanse horlogemaker, opent in 1860 zijn eerste winkel in de beurt van Firenze. Aan deze winkel koppelde Panerai ook een school, die een van de eerste horlogerie scholen ter wereld blijkt. Op vraag van het Italiaanse leger creert Panerai de Radiomir in 1916 die gekenmerkt wordt door zijn goede visibiliteit en luminositeit en waterdichte capaciteiten. Panerai verkreeg een patent op hun ontwerp en kan zo blijven hun model blijven innoveren. Voor het begin van de Tweede Wereldoorlog komt Panerai uit met een verbeterde versie, die aan nog meer vereisten van het italiaanse leger voldoet. De waterdichtheid onder extreme condities is een van de grootste troeven van de Panerai horloges. Na de Tweede Wereldoorlog, vervangt Panerai de op radium-gebaseerde stof die hun wijzers grote visibiliteit geeft door luminor, vandaar de naam van hun nieuwe model: Luminor 1950. Later kwam Panerai ook uit met de Luminor Due, een die een dunner kast heeft dan de originele Luminor. Ideaal voor de dunnere polsen.

Panerai Collecties

         Submersible

         Radiomir

         Luminor

         Luminor Due

 

Voor bijkomende inlichtingen over Panerai kan u gerust langskomen in onze winkel, contact opnemen via mail naar info@bouverne.eu of per telefoon op het nummer 09/2239572.


Maak hier jouw keuze
Kast
Band
Binnenwerk
Afmeting
Wijzerplaat