Bouverne & CHANEL

Juwelier Bouverne is uw officiële verdeler van CHANEL in Gent en Oost-Vlaanderen. Kom gerust langs in onze juwelierszaak. Bij Bouverne staan wij tot uw dienst om u te helpen bij het maken van de juiste keuze van het CHANEL horloge die het beste bij u past. 

Stap terug van het concept van vluchtige tijd om het heden beter te omarmen; leef elke seconde ten volle. Bij CHANEL wordt tijd niet geteld; in plaats daarvan is het zelf-selectief. Van de iconische J12 naar het Monsieur horloge, het eerste heren uurwerk, verkent CHANEL verschillende genres en vindt altijd nieuwe manieren om ze te dragen. Haar creativiteit is grenzeloos en haar horlogetechnologie probeert altijd stijl te complementeren. Onbewogen door voorbijgaande trends, CHANEL heeft van tijdloosheid haar kenmerk gemaakt. Een eeuwigdurende beweging die de nadruk legt op een silhouet van elegantie dat altijd in lijn met zijn tijdperk staat. CHANEL maakt één belofte: elk CHANEL horloge verbindt eeuwigheid met het heden.

Het Haute Couture huis, opgericht door Gabrielle Chanel begin 20ste eeuw, presenteert zijn eerste horlogecollectie in 1987. Het PREMIÈRE horloge is trouw aan de normen van het huis en is eveneens gebaseerd op de octogonale vorm van de Place Vendôme zoals ook het flesje van het n°5 parfum. Daarna volgde het huis met de J12 collectie. Eerst in zwarte ceramiek, later volgde ook een witte variant. Samen met beige zijn dit de drie kleuren die Gabrielle Chanel droeg. Tijdloos, maar altijd modieus. Het J12 uurwerk is geïnspireerd op het nautische universum en gebruikt ceramiek zoals nog nooit eerder gezien. Het enorme succes van de collectie zette het merk aan om zijn aanbod te blijven uitbreiden en verruimen.

Het modehuis werkt sinds het begin nauw samen het Romain Gauthier, een Zwitserse horlogemaker die achter de vernieuwende technologie van de horloges staat. Het Monsieur horloge is het eerste horloge dat volledig door het huis zelf ontworpen en uitgevoerd is. CHANEL bracht drie uurwerken uit in drie jaar tijd die volledig door het Huis zelf ontwerpen en geproduceerd zijn.

Dertig jaar na de presentatie van het PREMIÈRE horloge, werkt de magie van CHANEL horloges nog steeds, ongeacht de grootte, de keuze van materialen of de complexiteit van de beweging.

 

CHANEL Collecties

 

         PREMIÈRE

De Première horloge heeft de dimensies van eeuwige vrouwelijkheid, en de verhoudingen van onverbiddelijke moderniteit. Het is achthoekig zoals de Place Vendôme en is gereduceerd tot zijn eenvoudigste en meest ingetogen perfectie. Het Première horloge heeft geen uurwijzers en wikkelt zich moeiteloos rond de polsen van elke stijlvolle vrouw. Het is ook beschikbaar in een Rock afwerking, waarbij leder in de armband verwerkt is. Het zal voor altijd het horloge van 'la première heure' zijn.

          J12

De J12 collectie volgde in 2000 het PREMIÈRE horloge op. Het moderne, sportieve design blijft elegant en staat in lijn met de visies van Gabrielle Chanel. Door een unieke techniek slaagde Chanel erin ceramiek om de vormen tot een edel materiaal, dat duurzaamheid, helderheid en glans combineert en enkel de beste kwaliteit garandeert. Beschikbaar in eeuwig stoer zwart en gracieus wit, het uurwerk complementeert elke stijl.

         CODE COCO

Code COCO is meer dan een horloge, het siert als een juweel. Het eigentijdse model is geïnspireerd op de tijdloze design en kenmerkende stijl van CHANEL, en maakt herinterpreteert het ontwerp van de sluiting van 2.55 handtas.

          MONSIEUR

In 2016 kwam het huis uit met hun eerste mannenhorloge dat ook debuteert als eerste horloge dat volledig door de manufactuur Chanel in Zwitserland ontworpen en gemaakt is. Het Monsieur uurwerk werkt met een impressionante technologie en is even elegant langs voor en achterkant.

          BOY FRIEND

De Boy.Friend combineert bescheiden mannelijke maten met zachte lijnen die niet per se vrouwelijk zijn, maar in ieder geval niet macho. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende beigegouden versies. Het succes van het model weerspiegelt zijn klassieke vorm, dat op zijn beurt een uitzonderlijk en opvallend horloge is. Door de veelzijdigheid van het horloge en de verschillende uitvoeringen van het ontwerp zoals Tweed of Alligator, is de boy.friend een onmisbaar aanwinst voor elke vrouw.

Binnen de Boy.Friend collectie heeft CHANEL ook twee ontwerpen die in eigen huis ontworpen en geproduceerd zijn, volgend op het Monsieur horloge. Het calibre 2 technologie, wordt getoond in het Camélia skeleton horloge, waarbij elke precieuze beweging kan gevolgd worden. Het huis verfijnde zijn ontwerp nog beter in de Skeleton Calibre 3. Het vakmanschap van het horloge samen met de esthetische excellentie, zorgen ervoor dat dit horloge een echte eye-catcher wordt.

          MADEMOISELLE PRIVÉ

De Mademoiselle Privé collectie is een ode aan het artistieke vakmanschap van juwelen en mode binnen het huis CHANEL. De coromandel motieven, geïnspireerd naar Aziatische kunst, lagen nauw aan het hart van Gabrielle Chanel. Deze prints worden met goud gesculpteerd of gegraveerd op de wijzerplaat van het horloge. Elk horloge vertelt zijn eigen verhaal met een sublieme finesse. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van Maki-e techniek uit de Japanse cultuur, handmatig brodeerwerk met oog voor knappe details en diamanten die op een markante wijze oogverblindende patronen vormen. De Mademoiselle Pirvé collectie is origineel, maar tegelijk tijdloos door zijn toepassing van nauwkeurig gedetailleerd vakmanschap.

 

Voor bijkomende inlichtingen over CHANEL kan u gerust langskomen in onze winkel, contact opnemen via mail naar info@bouverne.eu of per telefoon op het nummer 09/2239572.


Maak hier jouw keuze
Kast
Band
Binnenwerk
Afmeting
Wijzerplaat