Menu

LENTE BIJ POMELLATO

Pomellato
Pom Pom Dot braceletsPom Pom Dot bracelets

Meer dan 100 ambachtslieden creëren met liefde de sieraden van Pomellato met de hand in het noorden van Italië. Bekend om zijn rigoureuze ontwerpethiek en superieure goudsmidkunst, combineert Pomellato vakmanschap met het hedendaagse.

Het merk geeft echt om zijn klanten: de sieraden belichamen de geest van zusterschap, en de reclamecampagnes zijn gewijd aan de versterking van vrouwen.

“Pomellato sponsort anti-geweldprojecten en bevordert inclusiviteit.”

Pom Pom Dot necklace with pendantPom Pom Dot necklace with pendant

SPEELSE ‘POM POM DOT’

Vrolijke collectie kan op twee manieren worden gedragen

Pomellato's nieuwste collectie, ‘Pom Pom Dot’, is een verrukking voor ontdekkers: de kettingen en armbanden zijn dubbelzijdig! Elk juweel heeft twee steenopties, zodat het omgedraaid kan worden en op verschillende manieren gedragen kan worden.

‘Pom Pom Dot’ draait om vreugde en positiviteit. Het herinnert ons eraan om de eenvoudige geneugten van het leven te vieren en onze speelse kant te koesteren. De naam van de collectie weerspiegelt deze vrolijkheid slim, met een knipoog naar de naam van het merk.

“De collectie herinnert ons eraan de eenvoudige geneugten van het leven te vieren.”

De juwelen in de collectie komen in drie verschillende uitvoeringen die malachiet, parelmoer en witte diamanten combineren. Begin met stapelen, mixen en matchen!

Pom Pom Dot earringsPom Pom Dot earrings

Lichtvoetige kant van Milanese mode

‘Pom Pom Dot’ is een sieradencollectie zoals geen ander. De zachte, ronde silhouetten zijn gebaseerd op de vorm van een knoop – een motief dat deel uitmaakt van Pomellato's erfgoed sinds 1974, toen het huis het voor het eerst gebruikte in een gouden ketting.

Alomtegenwoordig en nuttig, knopen zijn meer dan alleen een functioneel accessoire. Door de eeuwen heen hebben ze gediend als talismans, als symbolen van bescherming en verbinding.

“Door de eeuwen heen hebben knopen gediend als talismans.”

Alle stukken in de ‘Pom Pom Dot’ collectie bevatten een prachtig schijfje dat kan worden omgedraaid om een anders gekleurde edelsteen of diamant te onthullen. Laat je verrassen door dit onverwachte, spontane plezier!

Pomellato Together CollectionPomellato Together Collection
Necklaces with pendant Pomellato Together Rings Pomellato TogetherNecklaces with pendant Pomellato Together Rings Pomellato Together

POMELLATO ‘TOGETHER’ COLLECTIE

Banden die grenzen overstijgen

Gelanceerd vorig jaar, viert de Pomellato ‘Together’ collectie liefde in al zijn vormen – van romantische relaties tot vriendschap en broederlijke banden. Want wie zegt dat alleen liefdesrelaties tellen?

“We kunnen op veel verschillende manieren zeggen 'Ik hou van je'.”

De collectie heeft een uitgesproken modern, minimalistisch uiterlijk, met elegante lijnen die de blijvende aard van relaties symboliseren. Het valt niet te ontkennen dat de tientallen jaren aan ontwerp- en vakmanschapservaring ten grondslag liggen aan ‘Together’. Net als liefde, zullen deze juwelen de tand des tijds doorstaan.

Hoewel de belangrijkste materialen van de collectie goud en zilver zijn, duiken witte diamanten en andere kostbare edelstenen op onverwachte plaatsen op, wat een sprankelend, sensueel tintje toevoegt.

Bracelet Jonc Pomellato Together Rings Pomellato TogetherBracelet Jonc Pomellato Together Rings Pomellato Together

Verbindingen voor een leven lang

‘Together’ is een uitdrukking van moderne liefde. Het meest unieke kenmerk van de collectie is een reeks verbindende schakels: onopvallend maar onbreekbaar, symboliseren de schakels de onwrikbare steun van onze dierbaren.

18K goud, zilver en witte diamanten dienen als klassieke, tijdloze ankerpunten, met blauwe saffier, bruine diamant, smaragd en robijn die verleidelijk tinten aan sommige stukken toevoegen.

De hoogtepunten van de collectie zijn onder andere slim verbonden ringen die een prachtige, eigentijdse alternatief bieden voor traditionele trouw- of verlovingsringen. Verschillende armbanden zijn adembenemend in hun elegante eenvoud, terwijl een unieke hanger vrij tussen twee schakels glijdt – een knipoog naar de vreugde en vrijheid van de liefde.

Ontdek de collectie

Heb je deze stories al gelezen?

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid