Menu
Sabbia Sautoir
€ 12.700

Sabbia Sautoir

REF. PCC012A07BWRDBX00
Sabbia collectie bekijken
De nieuwe Sabbia-juwelen glinsteren met de onconventionele stijl van Pomellato en zijn een perfecte samensmelting van goudsmeedtraditie en chique design. Lichtgewicht en toch opvallend, Sabbia's ketting toont een rigoureuze ontwerpbenadering. De sautoir verkent het potentieel van de ketting en bestaat uit vier schakels van verschillende grootte, zorgvuldig gecomponeerd in een harmonieus en muzikaal ontwerp. Halsketting in 18k roségoud met 71 witte diamanten (≈1 ct) op 18k wit gerhodineerd roségoud, 102 bruine diamanten (≈1,4 ct) op 18k zwart gerhodineerd roségoud en 69 zwarte diamanten behandeld (≈1 ct) op 18k zwart gerhodineerd roségoud.
Pomellato Specificaties
Categorie
Halskettingen
Materiaal
Roségoud 18 kt.
Gemstones
Bruine diamant
Diamant
Behandelde zwarte diamant
Diamonds
3.4 ct.
Sabbia

Sabbia Collectie

Pomellato's verfijnde gekleurde steencombinaties drukken een avant-garde, originele benadering uit en bevatten bijzondere edelstenen en visionaire ontwerpen. Onberispelijk vervaardigd, hebben Pomellato stukken ertoe geleid dat het merk een moderne maar onconventionele schoonheid belichaamt, onmiddellijk herkenbaar volgens de kenmerkende stijl van het Maison.

Ontdek de volledige collectie

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid