Menu
Sabbia Ring
€ 18.500

Sabbia Ring

REF. PAC003007BWRDBXPY
Sabbia collectie bekijken
De nieuwe Sabbia-juwelen glinsteren met de onconventionele stijl van Pomellato en zijn een perfecte samensmelting van goudsmeedtraditie en chique design. Twee nieuwe ringen tussen de vingers met bewegende onderdelen zijn een dubbele primeur voor Pomellato, die Sabbia-speelsheid en goudsmidinnovatie injecteert. Diamanten komen tot leven als elke schijf trilt bij de geringste beweging van de hand op een mobiel gewricht, zoals vlinders aan land komen. Speelse dynamiek, diamanten komen tot leven als elk van de schijven trilt bij de minste beweging van de hand dankzij een mobiel gewricht. Ring in 18k roségoud met 3 Tahiti-parels (≈24 ct), 125 witte diamanten (≈1,8 ct) op 18k wit gerhodineerd roségoud en 156 bruine diamanten (≈2,1 Cts) op 18k zwart gerhodineerd roségoud.
Pomellato Specificaties
Categorie
Ringen
Materiaal
Roségoud 18 kt.
Gemstones
Bruine diamant
Diamant
Parel
Diamonds
27.9 ct.
Sabbia

Sabbia Collectie

Pomellato's verfijnde gekleurde steencombinaties drukken een avant-garde, originele benadering uit en bevatten bijzondere edelstenen en visionaire ontwerpen. Onberispelijk vervaardigd, hebben Pomellato stukken ertoe geleid dat het merk een moderne maar onconventionele schoonheid belichaamt, onmiddellijk herkenbaar volgens de kenmerkende stijl van het Maison.

Ontdek de volledige collectie

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid