Menu
Sabbia Ring
€ 10.800

Sabbia Ring

REF. PAC0010O7WHRDB000
10.800
Prijs op aanvraag
Sabbia collectie bekijken
De nieuwe Sabbia-juwelen glinsteren met de onconventionele stijl van Pomellato en zijn een perfecte samensmelting van goudsmeedtraditie en chique design. Twee nieuwe ringen tussen de vingers met bewegende onderdelen zijn een dubbele primeur voor Pomellato, die Sabbia-speelsheid en goudsmidinnovatie injecteert. Diamanten komen tot leven als elke schijf trilt bij de geringste beweging van de hand op een mobiel gewricht, zoals vlinders aan land komen. Ring in 18k roségoud met 111 witte diamanten (≈1,6 ct) op 18k wit gerhodineerd roségoud.
Pomellato Specificaties
Categorie
Ringen
Materiaal
Roségoud 18 kt.
Gemstones
Diamant
Diamonds
1.6 ct.
Sabbia

Sabbia Collectie

Pomellato's verfijnde gekleurde steencombinaties drukken een avant-garde, originele benadering uit en bevatten bijzondere edelstenen en visionaire ontwerpen. Onberispelijk vervaardigd, hebben Pomellato stukken ertoe geleid dat het merk een moderne maar onconventionele schoonheid belichaamt, onmiddellijk herkenbaar volgens de kenmerkende stijl van het Maison.

Ontdek de volledige collectie

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid