Menu
Sabbia Pendant
€ 12.400

Sabbia Pendant

REF. PMC3080O7BWRDBX00
Sabbia collectie bekijken
De Sabbia-juwelen van Pomellato tonen het beste Milanese vakmanschap met hun onconventionele diamantzetting. De rijke textuur van de rechthoekige hanger bestaat uit witte, bruine en zwarte diamanten die zachtjes in toon zweven van licht naar donker in een organisch patroon. De diamanten glinsteren met een bijzondere intensiteit dankzij de nauwgezette aandacht voor detail van elke zetting. Zelfs de achterkant van de hanger is bezet met een enkele witte diamant. Hanger in 18k roségoud met 92 witte diamanten (≈1,4 ct) op 18k wit gerhodineerd roségoud, 89 bruine diamanten (≈1,5 ct) op 18k zwart gerhodineerd roségoud en 34 zwarte diamanten behandeld (≈0,5 ct) op 18k zwart gerhodineerd roségoud.
Pomellato Specificaties
Categorie
Hangers
Materiaal
Roségoud 18 kt.
Gemstones
Bruine diamant
Diamant
Behandelde zwarte diamant
Diamonds
3.4 ct.
Sabbia

Sabbia Collectie

Pomellato's verfijnde gekleurde steencombinaties drukken een avant-garde, originele benadering uit en bevatten bijzondere edelstenen en visionaire ontwerpen. Onberispelijk vervaardigd, hebben Pomellato stukken ertoe geleid dat het merk een moderne maar onconventionele schoonheid belichaamt, onmiddellijk herkenbaar volgens de kenmerkende stijl van het Maison.

Ontdek de volledige collectie

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid