Menu
Sabbia Earring
€ 3.600

Sabbia Earring

REF. PHC3052O6BWRDB0BR
Sabbia collectie bekijken
Sabbia is een van Pomellato's kenmerkende ontwerpen die diamanten in een gloednieuw licht durfde te presenteren. Sabbia viert de onregelmatige schoonheid van de natuur terwijl het verschillende manieren blijft bieden om diamanten te dragen met een nieuwe chique benadering. Met veelzijdigheid in het hart van Sabbia's onconventionele persoonlijkheid, is de oorbel met een witte diamanten solitaire stud gecombineerd met een pavé schijf in bruine diamanten, een open uitnodiging om te experimenteren. De oorbel wordt per stuk verkocht en er zijn geen regels over hoe ze te stylen: de diamant kan aan de voorkant van de lob worden gedragen als een enkele stud, met of zonder de druppel die achter de lob wordt vastgemaakt, gemengd en gematcht met bestaande Sabbia-studs. Oorbel in 18k rosé- en witgoud met 1 witte diamant (≈0,2 ct) en 19 bruine diamanten (≈0,2 ct) op 18k zwart gerhodineerd roségoud.
Pomellato Specificaties
Categorie
Oorbellen
Materiaal
Roségoud 18 kt.
Gemstones
Bruine diamant
Diamant
Diamonds
0.4 ct.
Sabbia

Sabbia Collectie

Pomellato's verfijnde gekleurde steencombinaties drukken een avant-garde, originele benadering uit en bevatten bijzondere edelstenen en visionaire ontwerpen. Onberispelijk vervaardigd, hebben Pomellato stukken ertoe geleid dat het merk een moderne maar onconventionele schoonheid belichaamt, onmiddellijk herkenbaar volgens de kenmerkende stijl van het Maison.

Ontdek de volledige collectie

Topzaak met perfecte service, zeer professioneel, niet opdringerig en mooie exclusieve keuze van horloges. Topzaak in Gent.

Pascal van Emmelo

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid