Pomellato

Pomellato

Tagline

Bouverne & Pomellato

Juwelier Bouverne is uw officiële verdeler van Pomellato in Gent en Oost-Vlaanderen. Kom gerust langs in onze juwelierszaak. Bij Bouverne staan wij tot uw dienst om u te helpen bij het maken van de juiste keuze van het Pomellato horloge die het beste bij u past. 

Pomellato, synoniem voor creativiteit en kleur, werd in 1967 opgericht in Milaan door Pino Rabolini - erfgenaam van een goudsmidsfamilie. Rabolini introduceerde de prêt-à-porter filosofie in de traditioneel conservatieve wereld van de sieraden, en bracht daarmee een revolutie teweeg in de modekeuzes van vrouwen. Hij gaf Pomellato vorm gaf met een krachtige, modieuze identiteit. Vijftig jaar later zijn zijn jubelende, onderscheidende ontwerpen zijn uitgegroeid en worden vereerd zowel in Italië en in het hele internationale sieraden landschap.

De verfijnde kleurencombinaties van Pomellato, die een avant-gardistische, originele benadering uitdrukken, zijn voorzien van bijzondere edelsteensnedes en visionaire ontwerpen. Onberispelijk gemaakt, hebben Pomellato stukken het merk geleid om een moderne maar onconventionele schoonheid te belichamen, onmiddellijk herkenbaar aan de stijl van het Huis.

In juli 2013 trad Pomellato toe tot de Kering Group, een wereldleider in kleding en accessoires. Kering heeft een ensemble van krachtige merken op het gebied van luxe, sport en lifestyle ontwikkeld: Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Christopher Kane, McQ, Stella McCartney, Boucheron, Dodo, GirardPerregaux, Jean-Richard, Qeelin, Ulysse Nardin, Puma, Volcom en Cobra. Kering 'versterkt de verbeelding' en moedigt haar merken aan om hun volledige potentieel op de meest duurzame manier te bereiken.

Sinds de oprichting is Pomellato uitgegroeid tot een communicatie trendsetter, het ontwikkelen van innovatieve campagnes met beroemde fotografen zoals Helmut Newton, Gian Paolo Barbieri, Jean-Baptiste Mondino,… De Pomellatocampagne 2015 van het duo Mert en Marcus speelde Salma Hayek als muze. Voor Pomellato belichaamde Hayek haar sensuele, mediterrane schoonheid, maar ze werd ook gekozen voor haar formidabele prestaties en charisma. Een sterke en ‘selfmade’ vrouw is een perfecte weerspiegeling van de moedige geest en het toekomstgerichte ideaal van het merk.

Hiertoe vierde Pomellato's #PomellatoForWomen campagne in 2017 haar 50-jarig bestaan naast een sterk vrouwelijk leiderschap. Ze zijn de dragers van de Pomellato waarden en staan verenigd met vertrouwen in wie ze zijn. De #PomellatoForWomen pioniers, gefilmd door Peter Lindbergh, geven een prachtige inkapseling van de vooruitstrevende, onconventionele aanpak die Pomellato al 50 jaar kenmerkt.

Pomellato Collecties

-         Nudo

De pure eenvoud van Nudo's revolutionaire constructie zette Nudo ertoe aan een Pomellato-icoon te worden. Nudo - het Italiaanse woord voor 'naakt' - verheerlijkt de onconventionaliteit en innovatie van het Milanese Maison met een volledig blootgelegde steen in al zijn driedimensionale contouren. Nudo's persoonlijkheid, uniek en sprankelend levendig, vertelt over de wereldse reizen van de meester van de kostbare edelsteen. Nudo is een gewaagde must-have en wordt versterkt door intense, prominente stenen die klaar zijn om te worden gemengd en gematcht tot oneindige combinaties.

-         Sabbia

Onregelmatig, elegant organisch en oneindig verfijnd, is Sabbia - het woord voor 'zand' in het Italiaans - de kwintessens van verfijning. De sertissage techniek van Sabbia is verbeterd door rhodiumglans en intensief slijpen, aangezien diamanten zich in een ongelijkmatig patroon nestelen over een opzettelijk 'onvolmaakt' metalen oppervlak. Zo ontstaat het unieke pavéontwerp van Sabbia dat lijkt op het uitzicht van miljoenen sprankelende zandkorrels. Sabbia schittert met een schijnbaar willekeurige maar weloverwogen zetting van haar combinaties van witte, zwarte en bruine diamanten. Sabbia, kunstzinnig ontworpen met zorgvuldige sieradentechnieken, kondigt de organische schoonheid van Moeder Natuur zelf aan, terwijl ze ontwerpt met de perfectie van onvolmaaktheid.

         M’ama non m’ama

         Ritratto

         Milano

         Capri

Geïnspireerd door de zonovergoten Middellandse Zeekust van Italië, vangt de Capri collectie de frisse, vrouwelijke stemming van de kust. Gevlekt met azuurblauwe kleuren en de zandige contrasten van matte en transparante stenen, geeft de waakzaamheid van Capri de collectie een ontdekkingsgeest. De Capri-collectie, die zich ontwikkelt tot keramische creaties, combineert ambachtelijke traditie met hightechtechnieken voor het maken van sieraden. Keramiek kan koud en hard van aard, maar Capri doordrenkt het met de mediterrane warmte van gesneden, gepolijste kralen, het glinsteren van parelmoer reflecties, en de kostbare koppeling van goud, diamanten en gekleurde stenen. Capri staat symbool voor Pomellato's vakmanschap en creativiteit - een plek waar dromen je graag brengen - een sieradeneiland van licht en elegantie.

 

Voor bijkomende inlichtingen over Pomellato kan u gerust langskomen in onze winkel, contact opnemen via mail naar info@bouverne.eu of per telefoon op het nummer 09/2239572.


Maak hier jouw keuze
Kast
Band
Binnenwerk
Afmeting
Wijzerplaat