Menu

TUDOR

Tudor
Black Bay - Stalen 41mm kast - Stalen bandBlack Bay - Stalen 41mm kast - Stalen band

Het Zwitserse merk TUDOR, in 1946 opgericht door Rolex-stichter Hans Wilsdorf, is gespecialiseerd in mechanische horloges met een verfijnde stijl, bewezen betrouwbaarheid en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwe modellen staan helemaal in het teken van de slogan Born to dare, met verschillende versies van de iconische Black Bay. 

BLACK BAY

Icoon in monochroom

De Black Bay behoort tot de bekendste modellen van TUDOR, met wijzerplaten die geïnspireerd zijn op de duikershorloges uit de jaren 1950 en de karakteristieke hoekige wijzers die bij verzamelaars bekend staan als Snowflake.

De derde generatie Black Bay heeft nu ook een monochrome versie met een inktzwarte wijzerplaat. De combinatie met de gerodineerde uurmarkeringen en wijzers oogt bijzonder modern. Het horloge behoudt de originele roestvrijstalen kast van 41 mm, met een dunner profiel en een unidirectionele zwarte 60-minutenbezel met zilverkleurige accenten. Het Manufactuur Kaliber MT5602-U is gecertificeerd als Master Chronometer door de Zwitserse overheidsinstantie METAS. Voor de armband is er de keuze tussen een roestvrijstalen ‘geklonken’ band met 3 schakels en 5 schakels, of een rubberen band op maat, allemaal met de snel aanpasbare TUDOR ‘T-fit’-sluiting.

Black Bay 58 - 18K Manufactuur Kaliber MT5400 (COSC) - Geelgouden 39 mm kast - Geelgouden bandBlack Bay 58 - 18K Manufactuur Kaliber MT5400 (COSC) - Geelgouden 39 mm kast - Geelgouden band

BLACK BAY 58 18K

Duikhorloge in massief geel goud

De Black Bay 58 18K is het eerste TUDOR-duikhorloge van massief 18 kt geelgoud. Ook de open achterkant van de kast, die het nieuwe METAS-gecertificeerde Het Manufactuur Kaliber MT5400 onthult, is een primeur. Het matte 18 kt geelgoud van de Black Bay 58 18K wordt geaccentueerd door de combinatie van wijzerplaat en de bezel, die een rijke goudgroene tint hebben met matgouden details. Ook de Snowflake-wijzers zijn van 18 kt geel goud, net als de aangebrachte uurmarkeringen. Nog een primeur: de Black Bay 58 18K wordt geleverd met een massief gouden band met drie schakels en ‘T-fit’-sluiting.

"De Black Bay 58 18K is het eerste TUDOR-duikhorloge van massief 18 kt geelgoud."

Black Bay 58 GMT - Stalen 39 mm kast - Zwart en bordeauxrode bezelBlack Bay 58 GMT - Stalen 39 mm kast - Zwart en bordeauxrode bezel

BLACK BAY 58 GMT

Voor hoogvliegers

Maak kennis met de gloednieuwe, Master Chronometer gecertificeerde Black Bay 58 GMT. Het Manufactuur kaliber MT5450-U gebruikt een aanpasbare uurwerkarchitectuur die nieuwe functies kan integreren zonder toevlucht te moeten nemen tot extra modules. Een detail voor sommigen maar een must voor horlogepuristen.

Het horloge heeft een kast van 39 mm diameter en een bidirectionele bezel, met warme tinten die herinneren aan de gouden eeuw van de vliegtuigreizen en de glamoureuze jetset. De bezel is bordeauxrood en zwart met een vergulde 24-uursschaal, uurmarkeringen en wijzers. Opvallend is ook de opwindkroon met de TUDOR-roos in reliëf. Voor de armband is er de keuze tussen een roestvrijstalen ‘geklonken’ band met 3 schakels of een rubberen band, allebei met de snel aanpasbare TUDOR ‘T-fit’-sluiting.

"De warme tinten van de BLACK BAY 58 GMT herinneren aan de gouden eeuw van de vliegtuigreizen en de glamoureuze jetset."

Black Bay Chrono Pink - Stalen bandBlack Bay Chrono Pink - Stalen band

BLACK BAY CHRONO ‘PINK’

Ode aan de durf

Roze is de kleur van de leiderstrui van de Giro d'Italia, het Inter Miami CF van David Beckham speelt in het roze en singer-songwriter Jay Chou heeft van roze zijn signatuur gemaakt. Deze TUDOR-ambassadeurs dragen het roze met trots. En nu is er ook een Black Bay met roze wijzerplaat! De Black Bay Chrono ‘Pink’ is niet voor iedereen weggelegd. Maar tegen de stroom ingaan maakt deel uit van het TUDOR-DNA. Er worden maar een klein aantal exemplaren van dit gedurfde horloge gemaakt. 

Meer Tudor

Heb je deze stories al gelezen?

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid