Menu

Op Weg Naar Uitmuntendheid met Panerai

Panerai, een onbetwist icoon in de horlogerie, zet opnieuw koers naar uitmuntendheid met zijn nieuwste meesterwerk: de Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™. Onthuld op de prestigieuze Watches and Wonders 2024 beurs in Genève, belichaamt deze collectie de kern van top prestaties en technische innovatie.

Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™

Veel meer dan een eenvoudig accessoire

Het getuigt van een uitzonderlijke samenwerking tussen Panerai en Luna Rossa Prada Pirelli, geworteld in nautische uitmuntendheid en innovatie. In zes jaar van partnerschap heeft Panerai voortdurend technische horloges ontwikkeld die de prestaties van het Luna Rossa Prada Pirelli team ondersteunen.

In deze onophoudelijke race naar uitmuntendheid laat Panerai zich inspireren door technologieën en materialen uit de veeleisende wereld van de wedstrijdzeilen. Onder leiding van Jean-Marc Pontroué, CEO van Panerai, heeft het merk het maritieme erfgoed weten te combineren met een voortdurende drang naar verbetering. Vandaag de dag brengt het de Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™ tot leven, een uitzonderlijk horloge ontworpen voor de moderne helden van de zee.

Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™

In dienst van de prestaties

Als een subtiele knipoog naar de levendigheid van het zeilteam, biedt de collectie twee modellen: PAM01466 en PAM01543. Het hart van deze technische meesterwerk? Het automatische P.900 kaliber, beroemd om zijn betrouwbaarheid en gangreserve van drie dagen. Uitgerust met een 44 mm Ti-Ceramitech™ kast, combineert het ontwerp met elegantie titanium en keramiek, wat de schoonheid en kracht van de oceaan weerspiegelt. Dit innovatieve materiaal, het resultaat van zeven jaar onderzoek binnen het Laboratorio di Idee van Panerai, belichaamt durf en vastberadenheid.

De minutieuze details van elke Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™ prikkelen de zintuigen. Van de blauw satijnen wijzerplaat die de oneindige uitgestrektheid van de zee oproept tot het datumvenster op 3 uur, elk element brengt het dichter bij perfectie. Twee verschillende banden bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid, terwijl de weerstand tegen een extreme druk tot 50 bar betrouwbare functionaliteit garandeert, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

In juli 2024 zullen de twee modellen het ritme van de America's Cup bepalen. De Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™ belichaamt Panerai's onwrikbare toewijding aan innovatie en prestaties, en tilt de kunst van de horlogerie naar nieuwe hoogten van luxe.

Ontdek meer

Heb je deze stories al gelezen?

Blijf altijd op de hoogte
van nieuwe collecties

Door je te registreren ga je akkoord met ons privacybeleid